MORE

Alimente care nu trebuie tinute la frigider

Alimente care nu trebuie tinute la frigider

Există o serie de produse care isi pot pierde valoarea nutritivă, gustul și textura cand sunt tinute la temperaturi scăzute. Iata o listă de alimente care nu trebuie tinute in frigider:

Daca puneti avocado necopt in frigider acesta va absorbi umiditatea prin coaja si se va inmuia foarte repede. Cel mai bine e sa-l pastrati intr-un bol cu fructe la temperatura camerei.

Păstrarea cartofilor la o temperatură mai mică de 7° С va face ca acestia sa aiba un gust mult prea dulce. Depozitați cartofii într-o pungă de hârtie într-un loc răcoros (dar nu rece).

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button