Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Alien, Smoke si alti luptatori ajung in Mortal Kombat X

/
/
/
img

Dupa o jumatate de an de asteptare, stim in sfarsit ce alte personaje vor fi introduse in urmatorul pachet de continut pentru Mortal Kombat X.

Dezvaluirea a fost facuta prin intermediul unui trailer nou, care arata ce va contine Kombat Pack 2. Cateva dintre personaje sunt destul de surprinzatoare, in timp ce unul anume tot este cerut de comunitate de cand s-a anuntat ca Predator va fi adaugat in Mortal Kombat x.

Cel mai important dintre toate este, fara indoiala, Xenomorful din seria Alien, insa nu tocmai in varianta sa clasica. La urma urmei, acel Alien pe care il stim arata cum arata pentru ca se tot folosea de oameni pentru a-si propaga specia. Alien-ul din Mortal Kombat X a fost incubat in Baraka, si imparte cateva din caracteristicile sale, cum ar fi dintii sai foarte mari si doua lame atasate de maini.

Il avem apoi pe Leatherface din The Texas Chainsaw Massacre, care va merge numai bine cu Jason, care este deja in joc.

Restul personajelor sunt reprezentate de fete mai traditionale pentru serie, precum Bo Rai Cho, pe care s-ar putea sa il tineti minte ca acel individ beat din Deadly Alliance.

In cele din urma, Cyrax, Sektor si varianta robotica a lui Smoke au fost unite intr-o singura entitate numita Tri-Borg, ca un fel de varianta mecanizata a personajului secret Khameleon din jocurile Mortal Kombat mai vechi.

Noul DLC pentru Mortal Kombat X va fi lansat anul viitor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar