Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Alien Isolation, sau cum si-a invatat Sega lectia!

/
/
/
/
image

Ca sa fiu sincer, imi cam pierdusem increderea in Sega si in abilitatea lor de a livra un titlu Alien care sa nu ma faca sa imi pierd mintile si sa port discutii cu monitorul in limba pasareasca. Alien Isolation pare sa incerce din rasputeri sa rascumpere greselile lui Colonial Marines, livrand pe langa o campanie single player, pe care anumite surse o numesc „bine scrisa”, si o serie de challange-uri bazate pe timp.

Acestea combina suspansul cu nevoia de miscare si atentia la imprejurimi, livrand o stare „autentica” Alien, in care un xenomorph este pe cale sa te haleasca. Demo-ul de la E3 a convins o groaza de jurnalisti ca jocul este total diferit de bomba cu neutroni precedenta, punand jucatorul in postura de prada umblatoare cu detector de miscare la purtator, cu precizarea ca ai un cronometru care iti aduce aminte ca trebuie sa iti salvezi poponeata inainte ca nava sa explodeze…sau ceva asemanator.

Jocul se intoarce la atmosfera apasatoare si la scenariile care nu te lasa sa respiri, fiind asadar o intoarcere la radacini pentru franciza, in comparatie cu aventurile pline de masculinitate si vene pe cale sa explodeze din shooterele precedente. Ca tot unitar, absolut tot ceea ce incerci sa faci are o sansa sa iti provoace moartea, multi dintre cei care au testat jocul la E3 anul acesta, spunand ca titlul este „neiertator” si mai ales corect: ori de cate ori cineva moare stie ca a murit pe mana proprie, nu din cauza inteligentului artificial care vede prin pereti.

Si pentru ca Sega isi da toata silinta sa impresioneze atat fanii seriei de jocuri, cat si pe cei ai filmului, vestile bune nu se opresc aici. Un prototip al jocului ruleaza deja pe Oculus Rift. Asta nu inseamna ca acesta va fi compatibil „out of the box” cu headset-ul virtual, ci doar ca se cocheteaza cu ideea. Un lucru este cert: daca esti slab de inger sau pur si simplu stii ca te sperii repede, nu recomandam jocurile horror pe Oculus. Ganditi-va cum e sa fii gasit de medicii de pe ambulanta cu o experesie tampe pe fata si cu degetele pe tastatura. Acest nou joc Alien Isolation pare sa fie seria de pasi in directia cea buna, Sega facand toate demersurile pentru a repara greselile celor de la Gearbox. Ramane de vazut ce ne rezerva pe 7 octombire, cand Alien Isolation va fii disponibil pentru toate platformele. (inclusiv PC!)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar