PC&Consoles

Alien Isolation poate fi jucat în sfârșit în VR

Sunteți pregătiți pentru teroare completă? Aveți un Oculus la îndemână pentru câteva minute? Atunci ar fi bine să reinstalați Alien Isolation.

Chiar dacă jocul nu are oficial un mod de realitate virtuală, avea unul de testare, iar acum are unul extins mulțumită unui mod. Modificarea se numește MotherVR și poate fi descărcată gratuit de pe Github pentru toți cei curioși. Acest mod este compatibil momentan cu Oculus Rift, fie că este vorba de varianta de testare sau cea comercială, iar în curând va căpăta suport și pentru Vive.

În ceea ce privește controlul, puteți folosi mouse-ul și tastatura, sau un controller suportat de joc, cu mici neajunsuri pe ici și colo. Dar în mare parte MotherVR vă pate asigura o experiență de groază cum nu ați prea mai văzut în VR, probabil nici în cazul lui Resident Evil 7. Nu de alta, dar Alien Isolation era un joc de groază excelent pentru o bună bucată din vreme, care din păcate s-a întins pe alocuri prea mult și a devenit cam repetitiv. Nivelul de imersiune oferit ca standard de joc este grozav, așa că făcând tranziția în VR este pasul logic pe care din păcate nu l-am văzut oficial de la Sega sau Creative Assembly.

Instalarea mod-ului este destul de simplă, implicând copierea unui DLL în folder-ul jocului.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button