PC&Consoles

Alien Isolation la doar 8 euro? Reducerea saptamanii!

Alien Isolation este probabil cel mai bun joc surivival horror pe care nu l-ai jucat recent. Sigur, nu este Amnesia sau SlenderMan, jocuri care se pare ca au ajuns la rang de legenda intre timp datorita lui PewDiePie, totusi, pentru fanii filmului, acest titlu merita sa fie macar luat in consideratie, mai ales la un pret de doar… 8 euro!

Faptul ca a scazut sub pretul de 10 euro spune multe despre acest joc, fiind un joc relativ lansat recent, extrem de bine primit atat de critici cat si de fani, dar care a avut nesansa sa fie lansat dupa Aliens Colonial Marines, joc caruia noi, la data aparitiei i-am acordat nota Morcov, avand in vedere ca nu exista un criteriu de clasificare pentru acea abominatie la aceea perioada. Intre timp a aparut Ride to Hell: Retribution

Desi este lansat inca din octombrie 2014, jocul foarte bine primit la vremea sa scade sub 10 dolari pentru prima data. Steam Summer Sale ii scazusera pretul la 12.49 de dolari (o diferenta mare). Tot acei 12.49 dolari acopera acum editia de colectie, care este acum la vanzare pe Bundle Stars.

Aceasta colectie include jocul de baza plus tot DLC-ul lansat si costa in mod normal cu 10 € peste pretul intreg. Chiar daca tot acel continut additional este decent, nu suntem 100% siguri ca valoreaza 36% din pretul jocului. Pentru cei care au deja Isolation, dar vor restul continutului din Season Pass, il pot cumpara pentru 5 € bucata.

Alien: Isolation

[DealZone]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button