GamingMobileȘtiri IT

Alien: Blackout va continua acțiunea din Isolation

Fanii Alien se întreabau ce era cu teaserele apărute pe contul de instagram al francizei în cursul lunii trecute, unde mai multe imagini promoționale lăsau de înțeles că terifiantul univers se va îmbogăți cu un nou joc horror. Răspunsul l-au aflat zilele acestea, când a fost anunțat Alien:Blackout, doar că nu prea era ce se așteptau. Mai exact, următorul joc Alien va fi un titlu mobil pentru iOS și Android care o va urmări în continuare pe protagonista din Isolation, Amanda Ripley – care, de asemenea, este fiica iconicei eroine a filmelor originale, Ellen Ripley.

Din fericire, nu este vorba de încă un titlu de tip Pokemon Go, probabil mai greu de realizat într-o lume plină de xenomorfi, jocul urmând tonul titlului anterior, cu Amanda Ripley la bordul unei stații spațiale nefuncționale Weyland-Yutani, urmărită de aceleași creaturi înspăimântătoare ca și înainte.

Cu toate acestea, Alien:Blackout schimba perspectiva lui Isolation pentru o experiență mai voyeuristă. Ca atare, va trebui să utilizați harta holografică, camerele de supraveghere și un dispozitiv de urmărire a mișcării pentru a avea grijă de echipajului vostru și a-l urmări pe oaspetele nedorit de la bordul stației. O mișcare greșită poate duce la moartea unui membru al echipei, cu consecințe pentru structura narativă orientată în jurul lui Ripley.

Nu există deocamdată informații cu privire la preț sau data lansării, dar studioul D3 Go promite multe momente terifiante, deși cât de bine vor fi transmise acestea prin intermediul telefonului mobil rămâne de văzut.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button