MORE

Alfa-ul Doom 4 primeste un trailer si explicatii despre eveniment

Cei care au facut pre-order pentru Wolfenstein: The New Order in mai 2014 acum se pot bucura de acces la Alfa Stress Test-ul lui Doom 4, varianta multiplayer a jocului putandu-se incerca in acest weekend in toata gloria sa demonica.

Cu toate ca nu este nici pe departe reprezentativ a unui produs final, Bethesda a tinut de cuviinta sa ne prezinte, extrem de detaliat, ceea ce urmeaza sa incercam in acest test eveniment, aratandu-ne nu numai armele, dar si o serie de abilitati, printre care, una care o sa faca zile fripte multor jucatori este discul de teleportare, care iti permite sa amplasezi un disc undeva pe harta, ca apoi sa te intorci la el apasand doar un buton sau o tasta.

Acest gen de mici plusuri aduse jocului pot pune Doom inapoi in vocabularul zilnic al gamerilor, fiind in egala masura un shooter clasic care se preteaza la pretentiile gamerului modern, dar si un joc ancorat temeinic cu radacinile in mecanicile traditionale care au consacrat jocul in trecut.

Pe langa asta trebuie mentionat si faptul ca poti acum sa iei forma unui demon si sa imparti pomana rachete solitare pe campul de lupta, meritand sa incerci jocul doar pentru asta.

[Doom.com]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button