MORE

Alexa primește o cameră cu Echo Show

Amazon a dezvăluit Echo Show, următoarea încarnare e proiectului său de-a îngrămădi în casele tuturor un dispozitiv care nu doar ascultă tot ce faci și raportează înapoi la serverul central, dar acum și vede totul.

Echo Show este un soi de îmbunătățire pentru Echo cel standard, în care găseați până acum asistenta personală Alexa, făcută de Amazon. Acest dispozitiv va păstra toată funcționalitatea pe care o avea varianta cea veche, răspunzând prompt la comenzile vocale ale utilizatorului și a oricui urlă suficient de tare pe stradă sau de la televizor, peste care adaugă și o componentă vizuală.

https://youtu.be/WQqxCeHhmeU

Dispozitivul poate fi rugat acum să afișeze imagini și clipuri video de pe internet, iar Amazon chiar a pregătit o suită de servicii noi special pentru asta. Echo Show poate fi integrat în sistemul de supraveghere al casei, pentru a nu mai fi absolut nimic în siguranță de privirea sa, sau chiar permite preluarea de apeluri video de la alți posesori ai unui astfel de dispozitiv.

Pe de o parte, puteți vedea Echo Show ca încă un pas către inevitabila năruire a umanității, pe de alta, ar putea fi o unealtă destul de utilă care să acționeze ca toate acele case inteligente pe care le vedeți în filme și seriale plasate într-un viitor îndepărtat, în care tehnologia este foarte avansată, iar o armată de roboți inevitabil cotropește planeta.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Alexa primește o cameră cu Echo Show - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button