MORE

Alerta generala – Reducerile de pe Steam au inceput

A sosit acel moment din an, cel in care va uitati tandru la portofel, iar in a doua secunda il maltratati sever pentru a pune mana pe ce jocuri gasiti la un pret pe cat de mic posibil pe Steam.

Editia de anul acesta a promotiei de toamna poarta numele de Exploration Sale, si va tine Steam intr-o sarbatoare constanta pana in ziua de 1 decembrie. Veti gasi in aceasta perioada la pret redus cateva mii de jocuri, cu o diferenta notabila fata de anii trecuti.

De aceasta data, jocurile sunt la pretul lor minim posibil pe durata intregii promotii. Nu mai trebuie sa asteptati sa apara la una din ofertele zilnice, pentru ca nu mai sunt oferte zilnice.

Ca urmare, aveti timp berechet sa va uitati prin catalogul Steam si sa gasiti jocul pe care vreti voi cu orice pret sa il detineti, dar fara a il cumpara la pret intreg.

Avand in vedere ca sunt mai bine de 8000 de titluri disponibile acum pe Steam la pret redus, ar fi cam greu sa recomand doar cateva dintre ele, asa ca va atrag doar atentia asupra catorva promotii pentru jocuri care ar merita incercate sau pe care sunt sigur ca unii dintre voi le vreti.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close