PCȘtiri ITTECH

Alegerea campionilor AMD cu noile plăci grafice de înaltă performanță de la partenerii add-in-board

Astăzi, ASUS a anunțat propriul brand AREZ de plăci video RX, iar în următoarele săptămâni vă puteți aștepta să vedeți mai mulți parteneri care lansează brand-uri care poartă numele Radeon. AMD se angajează să reia libertatea de alegere atunci când jucătorii aleg o placă grafică AMD Radeon RX. Aceste mărci vor împărtăși aceleași valori de deschidere, inovare și incluziunie pe care majoritatea jucătorilor le apreciază și vor împărți cele patru valori centrale AMD Radeon:

  • Dedicația către inovarea deschisa – AMD lucrează neobosit pentru a avansa jocurile pe PC printr-o strânsă colaborare cu organismele de standardizare hardware, API și dezvoltatorii de jocuri, făcând tehnologiile sale disponibile pentru a ajuta industria. Prin colaborarea noastră cu JEDEC privind standardele de memorie cum ar fi HBM și HBM2, Microsoft pe DirectX și Khronos pe Vulkan și prin inițiativa GPUOpen în care oferim acces la o colecție cuprinzătoare de efecte vizuale, instrumente de productivitate și alte materiale fără costuri, acționăm industria în beneficiul jucătorilor.
  • Un angajament pentru o transparență reală prin intermediul standardelor industriale – prin intermediul unor standarde industriale precum FreeSync, AMD oferă ecosistemului PC-urilor tehnologii care îmbunătățesc semnificativ experiența jucătorilor, permițând partenerilor să le adopte fără costuri pentru consumatori, în loc să penalizeze jucătorii cu taxe tehnologice de proprietate „Și limitarea alegerii lor în display-uri.
  • Parteneriate reale cu o consistență reală – AMD colaborează îndeaproape cu partenerii AIB pe picior de egalitate, astfel încât clienții noștri sunt împuterniciți cu cele mai bune produse de înaltă performanță, de înaltă calitate și de tehnologii disponibile de la AMD. Nu sunt atașate reglementări anti-gamer / anti-concurențiale.
  • Extinderea ecosistemului de PC Gaming- Noi creăm tehnologii deschise și gratuite de dezvoltare a jocurilor, care să permită următoarea generație de experiențe de joc imersive în ecosistemele PC și console. Aceste eforturi au dus la progrese cum ar fi adoptarea FreeSync pe televizoare pentru XBOX One S sau X, integrarea funcțiilor și tehnologiilor Vega în perspectivă în Far Cry 5 fără a penaliza competiția și includerea inovațiilor AMD din surse deschise în API-ul Vulkan in care dezvoltatorii le pot adopta liber.

Prin partenerii adiționali ai AMD care continuă să promoveze brandul AMD Radeon RX, compania continuă să împingă industria în mod deschis, transparent și fără restricții, astfel încât jucătorii să aibă acces la cele mai bune tehnologii, API-uri și experiențe imersive.

Pentru mai multe informații, puteți citi angajamentul complet față de jucători aici.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button