Telefoane

Alcatel anunță un telefon cu patru camere

Camerele pentru telefoane par a fi ca LED-urie RGB de la perifericele de gaming, niciodată nu poți avea destule. Ca urmare, Alcatel a dezvăluit un ou telefon, numit Flash.

Acest model iese în evidență prin faptul că are în total patru camere. Cele principale au 13 megapixeli, una fiind color, iar cealaltă monocrom. Ansamblul de camere vine cu suport pentru a capta imagini în format RAW.

Cele secundare sunt de 8 și de 5 megapixeli, fiind amplasate astfel aparent cu obiectivul de a redefini calitatea pozelor de tip selfie. Camera adițională permite aplicarea unui efect mai fin de blur, selectabil de către utilizator, în ceva numit Super Selfie Mode.

Dacă încă nu ați dat Alt F4 după ce ați citit acel nume, telefonul este construit pe baza unui chipset Helio X20 de la MediaTek, are un display de 5.5 inch capabil să redea rezoluția de 1080, are 3GB de memorie RAM și 32GB de stocare. Mai vine cu un senzor de amprente, LED-uri dual flash pentru iluminarea pozelor, Android 6.0 și difuzoare plasate în capătul telefonului, nu pe spate.

Prețul pentru Europa al telefonului nu este cunoscut.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button