GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Alan Wake s-a întors la Remedy

Dacă sunteți fani ai bătrânului Alin Priveghi (Alan Wake pentru cei care nu sunt fani ai traducerilor), atunci am o veste bună pentru voi, una cu adevărat strașnică. Proprietatea s-a întors cu totul la studioul Remedy.

Asta înseamnă că, din acest moment, creatorii săi au drepturi depline de a face orice, oricând, oricum, oriunde și oricui cu Alan Wake. Iar dobândirea drepturilor pare să fi venit alături de un spor monetar sesizabil, de aproximativ 2.5 milioane de euro, reprezentând cota sa parte din vânzările pe care proprietatea le-a mai generat pentru Microsoft în ultima vreme.

Și ce exact are de gând să facă Remedy cu Alan Wake? Pe moment, nimic. Compania este preocupată deocamdată prea mult cu lansarea lui Control, ce va ajunge pe piață în ziua de 27 august. Dar apoi? Apoi Alan Wake ar putea sosi pe platforme noi și nebănuite…. bine, nu prea sunt multe platforme rămase pe care jocul ar mai putea fi lansat. Important este că Remedy va încerca să reînvigoreze puțin seria, poate stârnind ceva interes pentru o posibilă continuare. Studioul a tot încercat să găsească finanțare pentru dezvoltarea sa, prezentând public până și secvențe de gameplay din prototipul jocului. Poate după Control vom reveni la aventura nedormitului, și vom vedea cât de mare este acel ocean.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button