MORE

Alan Wake revine

Studioul Remedy nu pare sa renunte la speranta ca vor termina povestea lui Alan Wake intr-un viitor poate nu indepartat.

O noua inregistrare s-a ivit pentru „Alan Wake’s Return”, care acopera jocuri video, jucarii, carti, filme, seriale de televiziune, si o varietate de alte lucruri pe care le-am cam vazut deja de la serie. La urma urmei, jocul era partial un film si era precedat de o mini-serie.

Inregistrarea a fost facuta de studioul Remedy, asa ca pare probabil ca au de gand sa il scoata pe sarmanul Alan din vacanta si sa il puna din nou la munca. Intentia studioului era sa cam aiba deja pe piata o continuare a jocului in acest moment, au facut pana si un prototip pentru Alan Wake 2, numai ca nu au gasit un publisher care sa finanteze proiectul.

Ca urmare, Remedy s-a apucat de lucru la Quantum Break pentru Microsoft. Dar din moment ce jocul aproape ca este lansat, iar in acest moment probabil isi permit macar sa inceapa dezvoltarea jocului cu banii castigati din dezvoltarea lui Quantum Break, nu ar fi exclusa reinceperea lucrului la Alan Wake 2.

Cine stie, poate chiar Microsoft, sesizand numarul mic de exclusivitati pe care le are, a decis sa finanteze productia jocului, asa cum a facut cu primul Alan Wake, inca de pe vremea cand era un joc menit pentru Windows Vista.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button