GamingPC&ConsolesTech&IT

Alan Wake revine la vânzare

Cu un an și jumătate în urmă, Alan Wake a fost scos de la vânzare de peste tot de pe internet, deoarece a expirat licențierea câtorva melodii folosite în joc.

Studioul Remedy n-a prea avut de ales, a trebuit să îndepărteze jocul până când vor putea găsi un mod de-al putea vinde iar. Din moment ce melodiile erau o parte destul de importantă din tematica jocului, eliminarea lor nu ar fi fost o soluție, iar re-licențierea n-a fost un proces tocmai lin.

Dar când a intrat în poveste și gigantul Microsoft, situația s-a schimbat. Mulțumită intervenției marii companii, care publicaseră inițial Alan Wake, jocul poate fi cumpărat din nou. Dacă nu ați avut până acum ocazia să încercați aventura lui Alin Priveghi, o puteți găsi în acest moment pe Steam la prețul de numai 4.20 de euro.În acel pachet este inclus atât jocul de bază, cât și semi-continuarea sa, Alan Wake’s American Nightmare.

O speculație pentru intervenția celor de la Microsoft este că ar dori să ofere jocul pentru Xbox One în catalogul de titluri vechi modificate pentru a putea funcționa pe generația curentă.

Cine știe, poate în acest ritm Alan Wake 2 va fi re-anunțat, proiectul fiind pus pe butuci acum câțiva ani, pentru că Remedy nu putea găsi suport financiar pentru joc.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button