PC&Consoles

Alan Wake revine, dar nu cum credeai

Saptamana trecuta s-a ivit o listare pentru o noua proprietate intelectuala, „Alan Wake’s Return”. Aceasta inregistrare a fost facuta de studioul Remedy, asa ca s-a speculat ca era vorba de continuarea lui Alan Wake, cea pusa pe butuci pentru ca Remedy nu avea fonduri suficiente cat sa duca proiectul pana la capat.

Alan Wake intr-adevar se va intoarce, dar nu asa cum ne-am astepta. Sam Lake, creative director al studioului Remedy, a declarat ca Alan Wake’s Return nu este un joc video.

In schimb, este numele folosit pentru un serial care va fi prezent in Quantum Break, noul joc al studioului. Motivul pentru care inregistrarea era pentru un joc video, pe langa multe altele, era ca sa acopere toate criteriile legale, pentru orice eventualitate.

Remedy nu sunt la prima instanta in care au inclus seriale de sine statatoare in jocurile lor. Acesta practica dateaza inca de la seria Max Payne, cu seriale precum Address Uknown si Night Springs din Alan Wake.

Asa ca nu ar trebui sa ne asteptam la o continuare intreaga prea curand, insa este macar o veste buna ca vom sti soarta lui Alan Wake in Quantum Break.

Desigur, ca sa vedeti acele clipuri probabil va trebui sa fiti conectati la internet. Secventele cinematice realizate cu actori in carne si oase nu vor fi accesibile local, ci vor fi livrate prin streaming.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button