GamingPC&Consoles

Alan Wake 2 este în plin proces de dezvoltare cu ajutorul Epic Games

Colaborarea dintre Epic Games și Remedy Entertainment a început odată cu Control și venirea acestuia pe magazinul creatorilor lui Fortnite. Și tot asocierea cu Epic i-a oferit dezvoltatorului finlandez bugetul necesar pentru a începe lucrul la două proiecte noi. Se pare că unul dintre aceste proiecte este Alan Wake 2.

Primul Alan Wake a fost lansat acum peste un deceniu pe Xbox 360 și a primit și un expansion stand-alone sub forma lui American Nightmare. Deși acesta din urmă a fost interesant și a oferit pasionaților încă câteva aventuri alături de Alan Wake, mulți așteptau un sequel. Conform lui Jeff Grub, jurnalist de gaming, unul dintre proiectele la care lucrează Remedy în acest moment este chiar continuarea mult așteptată.

Alan Wake 2 va fi dezvoltat cu ajutorul banilor de la Epic

Epic Games a schimbat puțin strategia de piață și in loc să cumpere drepturi de exclusivitate pentru anumite jocuri, preferă să le finanțeze direct. În acest fel, Remedy a primit finanțarea de care avea nevoie pentru a începe lucrul la Alan Wake 2. Și semnele au fost mereu acolo: a doua expansiune a lui Control a avut câteva indicii cu privire la noul joc.

Alan Wake 2 va fi jocul „AAA multi-platform” care a intrat în pre-producție anul trecut la Remedy. În plus, dezvoltatorul lucrează și la un proiect la scară mai mică plasat în același univers; poate o continuare pentru American Nightmare? Oricum, este clar ca Epic Games caută modalități noi prin care să atragă utilizatori, nu doar prin jocurile oferite gratuit.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button