MORE

Alan Wake 2 confirmat din neatentie

Nu este prima data cand un reprezentant al unui studio scapa un porumbel pe gura, sau ma rog, pe Twitter in unele cazuri si anunta un joc inainte ca acesta sa fie oficial in productie. Cazuri sunt multiple, totusi, Creative Director-ul de la Remedy, Sam Lake a confirmat, din greseala credem noi, faptul ca fanii se vor bucura de Alan Wake 2 intr-un viitor apropiat.

Cat de apropiat? Nu stim, avand in vedere ca a schimbat elegant subiectul dupa ce domnul Lake a comis-o in timpul interviului acordat publicatiei Game Informer. Tot ceea ce a avut de comentat la intrebarea evidenta: „O sa jucam in viitor un Alan Wake 2?”, acesta a raspuns simplu: „Da”, fara sa dea prea multe detalii.

Din 2010 pana in prezent, Alan Wake nu a primit decat un singur joc, acesta fiind un survival simplist, Alan Wake’s American Nightmare fiind un titlu care nu dispunea de componenta narativa puternica pe care fratele sau mai mare o avea. Chiar si asa, vestea ca un posibil Alan Wake 2 s-ar putea materializa nu trebuie sa mire pe nimeni, Remedy fiind un studio care renunta destul de greu la un IP. Pe de alta parte au si prostul obicei sa intinda ciclul de dezvoltare atat de mult, incat jocurile produse de acestia sa fie comparate, in mod hilar, dar just, cu Duke Nukem Forever!

[GameInformer]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close