TECHTech&ITTelefoane

AirPower intră în producție după o perioadă îndelungată de așteptare

În timp ce Apple a păstrat tăcerea în ceea ce privește soarta dispozitivului AirPower, un nou zvon sugerează că suportul de încărcare fără fir a intrat în producție. ChargerLab susține că producătorul Luxshare Precision a început producția de AirPower, sugerând că produsul nu a fost anulat. O actualizare ulterioară de la ChargerLab indică faptul că Pegatron începe producția în masă pe 21 ianuarie.

ChargerLab a scris pe Twitter weekendul trecut că „o sursă credibilă în lanțul de aprovizionare” i-a informat că producția lui AirPower este în curs de desfășurare. Tweet-ul include o captură de ecran a unei conversații, probabil cu sursa, care confirmă afirmațiile făcute în tweet.

Luxshare este unul dintre partenerii frecvenți al lui Apple, care fabrică în prezent AirPods și cabluri USB-C pentru companie. În mod interesant, Bloomberg a raportat anul trecut că Pegatron va fi partenerul Apple pentru AirPower. Este totuși posibil ca Luxshare să furnizeze componentele, în timp ce Pegatron să se ocupe de asamblare. Un al doilea tweet din partea ChargerLab indică faptul că Pegatron începe producția de masă pe 21 ianuarie, cu matrița cu trei straturi de bobine pe interior.

Curios este faptul că ChargerLab nu face referire la o încărcare fără fir pentru AirPods, pe care Apple a menționat-o.

Ca și în cazul altor zvonuri legate de AirPower, și acesta merită tratat cu o doză bună de scepticism. ChargerLab a prezis cu succes lansările de accesorii pentru Apple în trecut, deși unele detalii au mai fost greșite din când în când.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button