GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Aici se incheie povestea lui Red Dead Redemption 2

"Suntem concentrati 100% pe multiplayer"

Se pare ca Rockstar nu are nici un plan pentru un DLC single-player pentru Red Dead Redemption 2. „Suntem concentrati 100% pe online in acest moment”, a declarat Katie Pica, un asociat al dezvoltatorului care a preluat cuvantul intr-un interviu.

Candva, Rockstar obisnuia sa lanseze expansiuni ale partilor single-player consistente, doar ca in ultimii ani s-a concentrat foarte mult pe introducerea de continut in generatorul de bani numit Grand Theft Auto Online, iar aceeasi strategie se pare ca a fost adoptata si in cazul lui Red Dead Online.

Sunt sigur ca aceasta stire afecteaza multi fani ai lui Red Dead Redemption 2 care a avut una dintre cele mai memorabile povesti. Din fericire, Pica a spus ca „tot ceea ce un jucator poate iubi la o campanie va fi inclus intr-o lume online si mai bine de atat, va fi si imbunatatit.” Actualizarea Frontier lansata de curand este doar un exemplu de continut ce urmeaza sa fie introdus in lumea jocului. Mai jos avem declaratia scriitorului Jordan Oloman despre cum reuseste modul online sa se simta la fel ca si campania single-player:

„Lipsa elementului de tinere de mana este cea mai buna parte. Poti cumpara harti ca sa obtii indicii vagi despre locatia anumitor obiecte de colectie, dar pe langa asta, esti lasat in aer cu privire la ceea ce ar putea fi aceste artefacte, ceea ce inseamna ca esti rasplatit daca incepi sa sapi dupa comori in mlastina sau Lemoyne si investighezi seminee in conace vechi din apropierea Rhodes. Aceste elemente incearca sa mai stinga din violenta apatica pe care Red Dead Online pre-Frontier o avea, in acelasi timp incercand sa introduca putin din magia modului single-player unde Arthur este rasplatit pentru simplul fapt ca a fost interesat de ceva anume din lumea jocului si s-a abatut de la drum.”

EuroGamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button