Telefoane

Ai uitat unde ai parcat masina? Nu-i nimic! Acum (Now) stie Google!

De cate ori nu vi s-a intamplat sa uitati unde ati parcat masina? Mie mi sa intamplat de zeci de ori. Ba chiar in primele mele zile de posesor al unui permis auto, am cautat masina vreo ora printr-o parcare subterana, ca dupa tot acest timp sa realizez ca masina mea era exact la culoarea verde, exact pe randul pe care ma tot invarteam eu, doar ca un etaj mai jos.

De curand am primit veste care m-a bucurat foarte mult si care vine din partea celor de la Google, care au updatat Google Now intr-un mod simplu si practic, facandu-l mai inteligent si mai intuitiv. Acum Google Now stie unde iti parchezi masina si te directioneaza catre locul in care ai parcat-o, atunci cand realizezi ca trebuie sa pleci acasa si nu ai cu ce. Nu stiu daca asta va rezolva problemele de genul celei povestite mai sus, dar cel putin problemele parcarilor imense de la suprafata, sunt absolut sigur ca vor fi rezolvate. Cum spuneam intr-un post anterior, se pare ca Google se tine de update-uri, unele mai bune, altele mai putin bune. Acesta mi se pare unul foarte bun pentru oamenii buimaci sau repeziti, ce sunt tot timpul pe fuga, care au multe griji si care doresc sa scape de o grija in plus, aceea de a tine minte locul in care si-au parcat masina. Voi ce credeti? Va ajuta Google Now in astfel de situatii sau veti incerca sa retineti in continuare locul in care ati parcat fara „roti ajutatoare”?

Pentru cei interesati, aveti aici instructiuni despre cum puteti seta serviciul de retinere a locatiei pentru locul de parcare.

google-now-parking

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button