Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ai grija cu cine socializezi online. Politistii nu au nevoie de mandat ca sa te spioneze, cel putin nu in New Jersey!

/
/
/
/
image

Judecatorul William Martini din New Jersey considera legale demersurile politistilor de a-si crea conturi false pe Instagram pentru a prinde raufacatorii, scrie engadget.com. Matematica este simpla: ca sa prinda un infractor, agentul trebuie sa gaseasca o modalitate sa se apropie de el.

Un cont fals pe Instagram i-ar permite unui politist sa devina “prieten” cu suspectul si sa aiba acces la imaginile si informatiile pe care acesta le posteaza online. “Nu este nevoie de un mandat de perchezitie pentru accesarea acestui tip de informatii”, a explicat judecatorul Martini intr-o scrisoare legata de un proces in care este judecat un suspect de furt. Respectivul hot a sustinut sus si tare ca probele obtinute de pe Instagram de catre politistul sub acoperire nu pot fi utilizate in justitie deoarece “nu exista o cauza probabila pentru a folosi astfel de informatii”, scrie ArsTechnica.com.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar