Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Age of Wonders 3 va avea suport pentru modificări

/
/
/
img

Age of Wonders 3, TBS-ul 4X ce există in parte doar pentru că Notch i-a finanțat producția cu câteva zeci de milioane, va primi suport pentru modificări în viitorul apropiat. După două extensii ce au adăugat o sumedenie de unități noi, campanii și mecanici, studioul Triumph a decis că a venit momentul să ofere fanilor posibilitatea de a-și implementa propriile idei în joc.

Suportul pentru modificări este acum în dezvoltare și va fi implementat în Age of Wonders 3 chiar cu următorul patch. Oricine are priceperea și timpul necesar va putea realiza specializări noi, vor putea altera echilibrul jocului, va putea face chiar alte unități, și își va putea distribui creațiile prin Steam Workshop.

ModdedUnit

Există totuși câteva limitări ale modificărilor care pot fi realizate. Nu se pot schimba elemente de bază ale jocului, nu se pot altera modele și nu se pot modifica texturi. Dar asta nu înseamnă că nu se pot reutiliza modele, sau realiza altele cu totul noi. Așa că visul necormanților amatori de a vedea vampiri în joc nu pare chiar atât de imposibil.

Lansarea suportului pentru modificări nu înseamnă încetarea dezvoltării de extensii noi pentru Age of Wonders 3. Jocul a primit deja două, și are șanse bune să mai primească, atât timp cât lumea le va cumpăra.

[Triumph Studios]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar