Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Age of Wonders 3 poate fi acum revendicat gratuit

/
/
/
img

Age of Wonders 3 este un joc fantasy de strategie pe ture lansat în 2014 care are ceva elemente comune cu seria Civilization, un combat tactic și o dezvoltare strategică a orașelor, împletind pe alocuri elemente specificice jocurilor RPG. Dacă am fost prea vagi în explicație, să știți că puteți afla singuri despre ce e vorba, luând jocul gratuit de pe Humble Store, ofertă care a dat startul sesiunii de reduceri din această primăvară.

Pentru a obține jocul urmați link-ul de mai jos, faceți clic pe butonul verde mare – cel care spune „get the game”, dacă existau dubii – și urmați instrucțiunile. Odată ce procesul este complet, veți obține o cheie pe care o puteți activa pe Steam, pe care o puteți revendica direct prin Humble Store, ceea ce este extrem de comod. Aveți totuși un timp relativ scurt pentru a face acest lucru – oferta este valabilă până mâine, 11 mai, ora 20, ora României. Promoția de primăvară în sine rulează până pe 23 mai.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar