GamingPC&ConsolesTech&IT

Age of Wonders 3 este gratuit în acest moment

Vă plac jocurile de strategie grozave? Și când spun grozave, adică atât de grozave încât după ce le jucați veți ajunge la concluzia că fiecare alt TBS are lupte anoste, monotone, simpliste, neinteresante și dezamăgitoare? Sper că da, pentru că Age of Wonders 3 este gratuit în acest moment pe Humble Bundle.

Jocul va rămâne al vostru pe veci dacă reușiți să îl revendicați pe parcursul următoarelor 30 și ceva de ore, așa că nu aveți timp infinit la dispoziție. Numărul de coduri disponibile probabil este limitat, așa că ar trebui să vă grăbiți.

În cazul în care nu ați avut până acum ocazia să jucați Age of Wonders 3, atunci voi încerca să fac un rezumat. Imaginați-vă Civilization, dar cu magie, lupte excelente și un puternic sentiment că în sfârșit, după atât de mulți ani, avem parte de un succesor mai mult decât demn pentru Master of Magic. Nu că n-au încercat mulți până acum, dar ce a reușit studioul care l-a creat a fost un adevărat triumf.

Și de ce este gratuit acum? Pentru că Age of Wonders Planetfall va fi lansat peste câteva luni, așa că ar fi bine ca lumea să știe la ce să se aștepte.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button