GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Age of Wonders 3 este gratuit acum pe Steam

Dacă nu aveți ce butona, dar tare vreți un joc de strategie excepțional, aveți la dispoziție Age of Wonders 3 acum pe Steam.

Jocul va putea fi revendicat până pe data de 15 iulie și va rămâne pe veci al vostru, sau până când GabeN se va supăra pe noi toți, va lua Steam, și se va muta pe planeta Marte, unde nu îl mai întreabă nimeni unde se este Half-Life 3.

Dacă încă nu ați avut ocazia să jucați Age of Wonders 3 când a mai fost gratuit în ultimii cinci ani, atunci veți avea parte de o experiență superbă. Este un joc de strategie pe ture, ca Civilization, dar cu lupte mult mai detaliate, pe care le consider a fi cele mai reușite implementate vreodată într-un 4X fantasy. Profunzimea tactică oferită de mecanicile de lupte și de varietatea de gogomănii pe care le poți face cu magia aș zice că a întrecut, în sfârșit, Master of Magic. Bine, poate mai sunt mici excepții, dar nu veți regreta butonarea sa.

Și de ce este gratuit, iar expansion-urile sale sunt la preț redus? Pentru că luna viitoare apare Age of Wonders Planetfall, un 4X SF! Dar unul terestru, nu spațial. Segmentul spațial e cam aglomerat. Expansion-urile nu sunt gratuite, imaginea de la acest articol era singura la îndemână.

[Steam]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button