PC&Consoles

Age of Empires Definitive Edition nu va fi lansat anul acesta

Age of Empires Definitive Edition trebuia să fie lansat săptămâna aceasta, dar dacă v-ați rezervat timp liber special pentru această ocazie, ar fi bine să vă întoarceți la muncă, pentru că jocul nu va fi disponibil în octombrie. Nu va fi lansat nici în noiembrie sau decembrie. Poate abia din ianuarie.

Echipa care lucrează la dezvoltarea jocului anunță că varianta reconstruită a primului joc nu va mai fi disponibilă în anul 2017, deoarece au ajuns la concluzia că ar fi nevoie de ceva  mai multă testare. Campania trebuie luată la bani mărunți, modul de multiplayer trebuie echilibrat pentru a evita probleme legate de cămile și puști, sistemul de servere trebuie să fie suficient de solid încât să facă față jucătorilor, iar incantațiile de wololo vor trebui să fie pe cât de autentice posibile în varianta lor nouă.

Pentru asta au nevoie de mai mult timp, iar cei care participă la beta test sunt încurajați să ofere pe cât de mult feedback pot. Dacă sunteți interesați de acest test, găsiți un formular de înregistrare pe pagina oficială. După ce îl completați, dacă sunteți acceptați, va trebui să dați nasul prin Windows Store pentru a descărca jocul. Dacă nu vă convine asta, atunci nu prea aveți mare noroc. Cel puțin nu deocamdată. Cine știe, poate Microsoft va renunța și la această platformă în următorii ani.

Age of Empires Definitive Edition va fi urmat de o variantă reconstruită a lui Age of Empires 2, iar apoi și al treilea joc din serie va primi un tratament similar. Primele două, având un motor grafic în comun, vor fi actualizate pentru a căpăta suport pentru rezoluții mai mari, animații mai cursive și numeroase alte îmbunătățiri de ordin estetic.

[Microsoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button