GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Age of Empires 4 ar putea fi detaliat la Gamescom

În sfârșit. Poate. Sperăm. Probabil?

Cu doi ani în urmă, Microsoft a reușit pentru puțin timp să aducă foarte multă fericire fanilor genului RTS. Atunci, compania a dezvăluit Age of Empires 4.

De atunci, ne-a lăsat să ne holbăm la soare și să răbdăm, așteptând orice firimitură cu putință de informație despre joc. Și tot nu avem informații noi despre joc, dar săptămâna aceasta totul se va schimba. Probabil. Sper. Săptămâna aceasta, la GamesCom, Microsoft promite că va oferi detalii despre Age of Empires, ce sper că nu se va limita doar la anunțul lui Age of Empires 2 Definitive Edition, ce va fi lansat pe 14 noiembrie la prețul de 20 de dolari/euro, sau anunțul că Age of Empires Definitive Edition este acum disponibil pe Steam.

Nu știu să vă spun la ora actuală care sunt aceste detalii, nu au publicat nici măcar o imagine din joc. Dar conform programului pe care l-au publicat pentru GamesCom, mai avem de așteptat până joi pentru a afla mai multe despre Age of Empires.

Jocul este dezvoltat de către Relic, nu de către studioul ce a creat cele trei jocuri anterioare ale seriei, fiindcă Microsoft l-a închis când Age of Empires 4 era încă în stadiul de planificare.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button