GamingRSS PaginaDeMedia

Age of Empires 4 poate fi încercat gratuit în sesiunea early access din acest weekend

În vreme ce degustătorii de FPS se vor delecta weekend-ul acesta cu un aperitiv din noul Call of Duty Vanguard, pasionații de jocuri de strategie vor avea ocazia să încerce gratuit următorul membru al celebrei francize RTS. Ne mai desparte doar o lună și un pic de lansarea lui Age of Empires 4 (28 octombrie), iar după două sesiuni de closed alpha și beta, dezvoltatorii sunt gata să deschidă o mică parte din lumea jocului pentru publicul larg.

Pe site-ul oficial putem urmări anunțul referitor la acest early-access pentru Age of Empires 4. Stress test-ul se va desfășura în acest weekend, perioada 17-20 septembrie. Motivul pentru acest interval relativ scurt este unul simplu: din moment ce testul este destinat mai degrabă stabilității serverelor și a sistemelor, dezvoltatorii vor să înghesuie cât mai mulți jucători pentru se asigura că acestea pot rezista în fața potopului de jucători odată ce Age of Empires 4 va fi lansat oficial.

Cum poți participa la sesiunea de early testing pentru Age of Empires 4 de weekend-ul acesta?

Procesul este extrem de simplu. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că sistemul tău întrunește cerințele minime necesare. După aceea, poți intra în joc fie prin intermediul aplicației  Xbox Insider Hub (secțiunea Preview pentru AoE 4 de unde descarci build-ul pentru test), fie prin Steam, la pagina jocului, unde va fi afișat butonul de Playtest.

Noul build vine cu mai multe îmbunătățiri față de cele prezente în sesiunile closed alpha și beta. Printre acestea se numără schimbări aduse camerei atunci când navighezi pe hartă (zoom out crescut), mici schimbări de balance aduse civilizației chineze și celei englez și rezolvarea unor bug-uri.

Ce vei putea juca în această perioadă?

Weekend-ul pentru Age of Empires 4 se va concentra îndeosebi pe multiplayer. dar va exista și posibilitatea de a juca împotrvia AI-ului și de a trece prin tutorialul jocului. Pentru această perioadă, jucătorilor li se va pune la dispoziție o selecție de patru civilizații: English, Chinese, Holy Roman Empire și Abbasid Dynasty, împreună cu o rotație de cinci hărți.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button