GamingPC&ConsolesTech&IT

Age of Empires 4 arată bine

Dar nu arată mult

Seara trecută, în cadrul evenimentului X019, a nu fi confundat cu anul în care se petrece Mega Man, Microsoft și Relic au dezvăluit primul trailer de gameplay din Age of Empires 4.

Jocul este menit să reprezintă o revenire la formă pentru serie, aducând luptele medievale într-un mediu 3D. Momentan au fost dezvăluite doar două din facțiunile care își vor face apariția în joc. Vom avea parte de englezi și de mongoli. Desigur, varianta finală va include mai multe fațciuni.

Dezvăluirea nu prea include detalii despre când va fi lansat jocul, dar măcar ne putem bucura cu gândul că nu a fost anula. Nu de alta, dar Microsoft l-a anulat deja o dată, pe vremea când a închis studioul Ensemble. La acea vreme exista un plan pentru a continua seria într-o progresie istorică, Age of Empires 4 urmând să acopere cel puțin al doilea război mondial, iar Age of Empires 5 să ajungă pe undeva prin viitor. Era un soi de Empire Earth mai lent.

Cel puțin vom avea parte de un nou joc, realizat de oamenii destul de talentați de la Relic, și vom putea da uitării celălalt joc Age of Empires care a fost lansat între timp. Poate că aveți impresia că nu știți la care mă refer, dar știți. Ați blocat amintirea sa, ce zace acum în acea văgăună întunecată unde își au locul toate darurile otrăvite prin care Microsoft a încercat să facă Games for Windows Live of parte din viața noastră.

Bine, acum avem Microsoft Store, dar în acest caz pare să își fi acceptat eșecul, multe jocuri mutându-se deja pe Steam. Mai puțin Forza și Gears of War. Deocamdată.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button