PC&Consoles

Age of Empires 4 a fost anunțat

După un deceniu și ceva de așteptare, fanii seriei Age of Empires vor primi în sfârșit ceea ce își tot doresc, o continuare în toată regula!

Anunțul a fost acompaniat de un trailer ce ne trimite într-o scurtă plimbare prin diverse ere istorice, și arată fix nimic despre jocul în sine. De altfel, nu sunt detalii efective despre Age of Empires 4, despre ce ere va acoperi, în ce fel va fi abordat gameplay-ul, și nu a fost publicată deocamdată nici măcar o imagine din joc.

Ce pot să vă spun este că de producția jocului se va ocupa studioul Relic, responsabil pentru seriile Total War, Company of Heroes și Dawn of War. Iar din moment ce Microsoft se va ocupa de publicarea jocului, va fi exclusiv pentru Windows 10. Cât de exclusiv, nu vă pot spune în acest moment. Jocurile Age of Empires celelalte sunt disponibile în afara lui Windows Store, dar Microsoft fiind Microsoft, ar putea încerca să o facă iar de Age of Empires Online și să blocheze jocul la serviciul propriu. Nu de alta, dar face asta cu fiecare alt joc pe care l-a publicat în ultimul an.

Age of Empires 4 încă nu are o dată de lansare.

Merită menționat că am fi avut deja un Age of Empires 4 și un Age of Empires 5, care ar fi continuat progresia timpului cu războaiele mondiale și cu un conflict din viitor, dar Microsoft a decis să închidă Ensemble Studios înainte ca jocul la care lucrau atunci, Halo Wars, să fie măcar gata.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button