MORE

Age of Empires 2 The African Kingdoms va fi lansat astazi

Daca sunteti un fan al jocurilor de strategie clasice, ar fi bine sa va rezervati seara asta, sau macar sfarsitul saptamanii, pentru Age of Empires 2: The African Kingdoms.

Noul expansion va fi disponibil pentru varianta HD a jocului, cea pe care o puteti cumpara de pe Steam, si este rezultatul final al unui efort facut de comunitatea jocului de a crea o modificare suficient de buna incat sa fie tratata ca o extensie oficiala.

The African Kingdoms va adauga o sumedenie de lucruri noi pentru Age of Empires 2. Avem factiuni noi: Mali, Portugalia, Berberii si Etiopia, pe care le veti controla in skirmish sau pe parcursul unei campanii noi, care are parte chiar de voci. Fiecare factiune aduce tehnologie noua si unitati proprii.

Acest expansion adauga si cateva noutati la gameplay, cum ar fi batalii navale alterate, cu un nou echilibru si unitati noi, plus un mod suplimentar de joc, sub forma lui Sudden Death. AI-ul a fost imbunatatit, harti noi au fost adaugate, elemente de teren sunt prezente in joc si disponibile in editor, pentru cei care vor sa isi construiasca propriile campuri de batalie.

Asa ca daca mai aveati nevoie de un motiv pentru a juca Age of Empires 2, pe langa a vi se va aminti ca jocul exista, aveti acum unul cu The African Kindoms

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button