GamingPC&ConsolesTech&IT

Age of Empires 2 Definitive Edition a fost zărit

Vă plac bătăliile medievale la care din senin apare un Shelby Cobra sau un zburător? Normal că da. De aceea Age of Empires 2 continuă să fie un joc foarte popular, adorat de milioane de oameni din lumea întreagă și cumpărat de măcar o porțiune dintre ei.

Eh, dacă nu l-ați cumpărat încă, Microsoft se pregătește să vă ofere un motiv, cu Age of Empires 2 Definitive Edition. Jocul încă nu a fost anunțat, probabil se va ocupa de asta în cadrul E3… bine, nu la conferința Microsoft de la E3, fiindcă asta ar însemna să ia lumina reflectorului pentru o secundă de pe Xbox, ceva ce nu se va întâmpla vreodată.

Important este că jocul și-a făcut apariția în baza de date a ESRB, comisia de certificare din SUA care ștampilează o încadrare de vârstă pe jocuri, așa că anunțul său este iminent.

Age of Empires 2 Definitive Edition nu este la prima menționare, fiind promis de Microsoft încă de la anunțul variantei respective și a primului joc. Așa că foarte probabil va aduce grafică refăcută, cu unități ce se pot roti în toate direcțiile și o varietate de alte îmbunătățiri de ordin tehnic.

În cazul în care vă întrebați ce s-a întâmplat cu Definitive Edition de la Age of Empires 1, acesta a fost lansat de aproape un an de zile, dar din moment ce este un titlu exclusiv de Microsoft Store, nu prea l-a observat cineva.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button