GamingRSS PaginaDeMedia

Age of Empires 2 aduce un mod battle royale si o multime de schimbari

In curand, Age of Empires 2 : Definitive Edition isi va serba prima aniversare. Cu ocazia asta, versiunea remasterizata a titanului RTS primeste un ditamai Anniversary Update.

In noiembrie, update-ul va introduce o multime de schimbari, printre care o interfata refacuta, un mod quick play si infamul battle royale, atat de cunoscut pe piata actuala de gaming.

„Picate din cer” pe o harta aleatorie, opt civilizatii se vor lupta intre ele. Incepi cu o forta de recunoastere si explorezi harta pentru a captura resurse si a-ti extinde armata. Trebuie sa iei in considerare cladirile militare ce pot fi capturate si, totodata, si AI-ul care pazeste resursele. Ultimu’ care ramane in picioare…Winner, winner, chicken dinner, cum se zice…Age of Empires

Pe langa battle royale, acest Anniversary Update reface interfata meniului principal si al arborelui tehnologic pentru fiecare civilizatie. Meniul va fi mai simplist, alcatuit din trei sectiuni principale : Singleplayer, Multiplayer si Learn to Play. Fiecare din aceste sectiuni contine optiuni avansate in functie de ce anume si cum anume doresti sa joci.

Pentru multiplayer, s-a usurat modul in care poti invita prietenii intr-un meci, iar informatii-cheie din arborele tehnologic pentru fiecare civilizatie iti vor aparea de fiecare data cand dai hover pe una din ele pentru a o alege. Asadar, vei putea afla instant ce avantaje si bonusuri prezinta civilizatia cu care vrei sa joci, fara sa mai trebuiasca sa te muti cu mouse-ul jumatate de ecran si sa apesi pe „Technology Tree”.

Age of Empires

Totodata, este introdus si modul Quickplay, destinat meciurilor unranked. Prin Quickplay, poti sa gasesti mult mai rapid si mai usor meciuri, la fel cum iti va fi mai usor sa setezi si preferintele pentru numarul de playeri si marimea hartii.

La final, se vor face si multe optimizari pe partea de balance pentru a putea beneficia de o experienta de joc stabila si antrenanta. Iar pentru cei carora battle royale-ul le-a atras atentia, 16 streameri si jucatori profesionisti de AoE au fost invitati sa participe sambata aceasta la Age Royale Tournament, unde vor incerca acest mod de joc pentru premiul de 10.000 de dolari.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button