Gaming

Afro Samurai 2 are un Dev Diary Trailer

Nu putem spune cu mana pe inima si cu pistolul la tampla ca unele culturi ofera un mix aproape perfect. Caz fiind chiar culturile occidentale si orientale, mai ales daca discutam de cultura americana si cea japoneza, care, cu toate ca se pot trage paralele, discutam totusi de poli total opusi.

Totusi, uneori, intr-o camera intunecata, o lumina razbate si un mariaj intre cele doua culturi are loc. Un astfel de exemplu este Afro Samurai al celor de la Gonzo, inainte de restructurari, care a reusit sa capteze atentia atat occidentalilor, dar si a asiaticilor.

Motive sunt multiple: Numele mari asociate cu acest anime. Calitatea porductiei. Animatia superba. Povestea care aproape pare sa fie scrisa de Tarantino. Lista fiind surprinzator de lunga.

Pasul urmator fiind unul cat se poate de logic pentru Fuji TV, detinatorii drepturilor de autor Afro Samurai si Takashi Okazaki, regizorul anime-ului, si anume, transformarea animatiei intr-un joc video.

Cu toate ca primul joc a fost considerat mediocru de catre critici, fanii l-au mancat pe paine, dovedind ca uneori si criticii se pot insela. Din pacate doar fanii au gustat jocul, acesta reusind sa vanda doar undeva in jurul a 550.000 de copii.

Dar asta nu a oprit un nou joc sa fie produs, acesta urmand sa apara pe PC, Playstation 4 si Xbox One, titlu care a primit si un trailer cu ceva comentarii din partea producatorului executiv Dave Robinson si scenaristului Jim Defelice, care explica mai in detaliu la ceea ce urmeaza sa se astepte jucatorii.

[Afro Samurai]

Articole asemanatoare

Back to top button