Telefoane

Adobe Voice – Dicteaza-ti prezentarile!

Adobe Voice, aplicatia lansata recent de Adobe, momentan doar pentru iPad, este o unealta extraordinara pentru a crea clipuri profesionale si nu numai, pentru o multime de domenii, de la prezentari de serviciu pana la explicarea unei retete culinare unei prietene. Am putea spune cu usurinta ca este stranepotul slideshow-urilor in Powerpoint.

Evident nu are aceleasi capabilitati, insa cu siguranta este in stare sa transmita mesajul pe care vrei sa il transmiti. Pune la dispozitie peste 100.000 de icon-uri sugestive din aproape toate domeniile imaginabile, desenate cu gust, ce se potrivesc mai oricarei povesti pe care vrei sa o spui. Mai ofera posibilitatea de a adauga text si propriile imagini din galerie si are integrare cu Creative Cloud, serviciul furnizat de catre Adobe la care ai acces in baza unui abonament lunar. Ofera mai multe template-uri pentru lucrurile pe care vrei sa le spui, ca de exemplu „Spune ce s-a intamplat” sau „Explica ceva”.

Functia cheie de la care vine si numele aplicatiei este posibilitatea inregistrarii propriei voci. Apesi pe inregistrare, apoi spui o fraza. Opresti inregistrarea si adaugi ilustratia corespunzatoare frazei pe care ai spus-o, apoi tot asa. Fraza cu fraza, creezi pana la 90 de secunde de informatie asa cum o doresti. In functie de template-ul ales la inceput, aplicatia iti desemneaza si o melodie ce ruleaza pe parcursul intregului clip. Exista si posibilitatea schimbarii melodiei, avand de ales dintr-o lista foarte bogata de melodii puse la dispozitie de catre Adobe. O data ce ai terminat clipul, Adobe Voice prelucreaza partea audio, adica vocea ta, pentru a da senzatia unei inregistrari de studio. Asa ca, daca inregistrati intr-o incapere linistita, va cresteti sansele ca vocea sa aiba calitate mai ridicata.

Exista posibilitatea impartasirii clipului pe retelele sociale dar si copierea linkului direct catre clip. La sfarsitul video-ului, aplicatia genereaza automat o lista pentru acordarea creditelor artistului care a creat melodiile folosite de tine in clipul respectiv, acestea fiind sub Creative Commons.  Adobe creaza produse foarte bune si va putem asigura ca aceasta aplicatie este una de exceptie ce pune inca o caramida la podul catre schimbare. Daca doriti sa o incercati o puteti descarca de aici.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button