Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Adobe Scan transformă fotografii în documente editabile

/
/
/
img

Vectorizarea imaginilor, în special a documentelor fotografiate, este o problemă care a dat de furcă dezvoltatorilor decenii la rând. Dar acum poți avea o așa minunăție în propriul buzunar, sub forma lui Adobe Scan.

Aplicația de mobil a primit un update zilele trecute care vă permite în acest moment să fotografiați documente și să le procesați apoi pentru a le transforma în documente PDF care pot fi editate. Dacă aveți deja astfel de fișiere pe telefon, aplicația chiar le poate găsi automat și le poate converti într-un format utilizabil.

Varianta gratuită nu include toate opțiunile de editare a fișierelor finale, Adobe oferind acces la ediția completă sub forma unui abonament de 10 dolari pe lună. Pare cam mult, dar tehnologia asta părea imposibilă cu 20 de ani în urmă, de vectorizare ocupându-se un soi de AI.

Aplicația Adobe Scan este disponibilă pentru iOS și pentru Android prin intermediul magazinelor de aplicații ale celor două platforme.

[Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar