PCTECHTech&IT

Adobe Premiere CC pare că strică difuzoare de MacBook Pro

O problemă hazlie(în funcție de ce considerați a fi hazliu) s-a ivit în ultima vreme pentru utilizatorii de Adobe Premiere CC pe MacBook Pro. De prin luna noiembrie au început să apară pe forumul oficial Adobe postări care susțin că în timpul lucrului cu fișiere audio în Premiere, difuzorul calculatorului începea să scoată zgomote ciudate. După ceva restartări, MacBook-ul nu prea mai emitea sunet.

Postările au început să se acumuleze pe parcursul ultimelor luni, toate raportând aceleași probleme în aceleași condiții. Difuzoare defecte, chiar permanent defectate, în timp ce erau efectuate anumite operațiuni de curățare/îmbunătățire a sunetului. Tot nu este ceva ce se întâmplă la fiecare pas, dar au fost afectați suficienți oameni încât să ridice întrebări despre posibilitatea ca așa ceva să se repete din ce în ce mai des.

Problema este investigată în acest moment de către cei de la Adobe, o recomandare inițială fiind ca cei care editează fișiere în Premiere să se asigure că microfonul nu este pornit. Puteți vedea mai jos un exemplu al defectului.

Acest gen de incident este destul de problematic, pentru că difuzoarele unul MacBook sunt… ei bine, într-un MacBook și necesită o vizită la service pentru a fi reparat.

Din experiența proprie pot să vă spun că au fost incidente în care sunetul să o ia razna fără motiv în Premiere, dar fără ca difuzoarele să se strice. Nu doar asta, dar era pe Windows. Iar varianta de Windows a suitei Adobe tinde, ocazional (mai mult ca ocazional, dacă mă gândesc bine), să mai crape foarte tare. Pe un MacBook însă, exista ceva mai multă stabilitate, de asta platforma este atât de populară pentru editare. Dacă a reușit cumva Adobe să invalideze această stabilitate, chiar ar fi o reușită.

[9to5 Mac]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button