Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Adobe Premiere, acum si pe iOS!

/
/
/
/
image

Asa cum spune si titlul, a fost lansat Abobe Premiere pentru iOS, sub numele de Premiere Clip. Asta inseamna ca lui iMovie de la Apple tocmai i-a fost contestat statutul de cea mai buna aplicatie de editare video pe… propria platforma! Ofera o interfata simpla si intuitiva, iar tutorialul de inceput nu este deloc deranjant. Pune la dispozitie chiar si un set de melodii demo, dar iti ofera si posibilitatea de a folosi si propria muzica din telefon. Mai sunt la indemana si cateva efecte prestabilite de catre cei de la Adobe si pune la dispozitie si optiunea de a adauga default o tranzitie intre clipuri.

Deocamdata nu are destule optiuni incat sa spunem ca este peste nivelul lui iMovie, insa ofera avantaje considerabil celor ce folosesc Premiere Pro, putand sa editeze de exemplu „rough-cut” un clip, ca mai apoi sa isi importe proiectul prin Creative Cloud pentru a putea lucra mai departe la el pe PC.

Putem spera ca Adobe va privi la fel de serios aplicatia de mobil asa cum face si cu cele de PC, pentru a oferi cat mai multe update-uri cu cat mai multe imbunatatiri in viitorul apropiat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar