MORE

Adobe Flash Player are din nou o vulnerabilitate!

Daca acum ceva timp multa lume folosea Adobe Flash Player pentru capacitatea sa de a reda continut video pe internet, acum situatia nu prea e roz pentru batranul plug-in deoarece in ultima vreme a tot primit lovituri din stanga si din dreapta.

Nici Adobe nu prea si-a mai dat interesul asa de mult pentru un produs din care ei nu castigau nimica, dar profitau altii de el asa ca, incet au avut grija sa nu il mai actualizeze asa de des si te trezeai cand iti era lumea mai draga ca tovarasul Flash Player iti dadea crash si tu ajunsesei la un moment palpitant dintr-un video pe YouTube.

Chiar si mie mi se acrise la un moment dat de cate crash-uri imi dadea si nu aveam o japita de PC ca sa zici ca el e de vina si nu bucatica aia de software. Totusi, ma bucur ca de ceva vreme multe site-uri au facut tranzitia catre HTML5 si am scapat de o durere de cap.

Pe de alta parte, mai sunt inca multe persoane si site-uri care au in componenta Flash Player si de curand a fost descoperita o noua vulnerabilitate pe care hackerii au de gand sa o exploateze astfel incat sa obtina acces la diverse servere guvernamentale pentru a face ravagii.

[Trend Micro]

Articole asemanatoare

Back to top button