GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Adobe Audution devine și mai util

Cu AI!

Adobe a dezvăluit o nouă funcție pe care o testează pentru Adobe Audition, în cadrul perzentării sale anuale MAX. Aici tinde să dezvăluie tot soiul de proiecte secundare ce ajung în cele din urmă în aplicațiile sale. Iar unul nou chiar sună foarte bine.

Acesta se numește Project Awesome Audio și se folosește de componenta Sensei de AI a suitei pentru a repara și îmbunătăți cam orice fișier audio, folosind un singur click. Sistemul identifică potențiale probleme, cum ar fi ecou, sau voci înregistrate în locații audibil diferite prezente în același fișier, iar apoi se folosește de metode proprii pentru a îmbunătăți calitatea. Nu execută pur și simplu un set comenzi disponibile deja în Audition, totul fiind făcut de către Sensei.

Funcția va fi disponibilă doar pentru testare, urmând ca pe parcurs să fie îmbunătățită, în funcție de preferințele utilizatorilor. Iar al un moment din viitor, probabil va ajunge într-o variantă a lui Adobe Audition, ceea ce ar trebui să facă programul și mai util.

Pe cât de bune și frumoase sunt soluțiile gratuite, cum ar fi Audacity, nu prea poate fi negat că Audition chiar se descurcă foarte, foarte bine la ceea ce face. Poate pentru că are un pedigree ce datează dinaintea preluării sale de Adobe, de pe vremea când se numea Cool Edit Pro.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button