Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Adobe anunță propriul Paint 3D, Project Felix

/
/
/

Când Microsoft a dezvăluit Paint 3D, stăteam și mă întrebam cât timp va dura pentru ca altcineva să facă o aplicație similară, dar a cărui rezultate să nu arate oribil. O săptămână a fost răspunsul.

Adobe a prezentat Project Felix, un program de design grafic în care puteți combina elemente 3D și imagini 2D. Numai că spre deosebire de Paint 3D, Adobe a integrat aici tot soiul de tehnologii, precum un renderer capabil să ofere rezultate foto-realistice.

Imaginile 2D folosite pe post de fundal pot fi înțelese de Project Felix, în sensul că dacă dă de un orizont, va încerca să poziționeze elementele 3D în așa fel încât să arate cum trebuie și chiar va genera efecte de iluminare care sunt în concordanță cu mediul 2D în care modelele sunt amplasate.

Project Felix va fi disponibil la sfârșitul anului în Creative Cloud și vine la pachet cu o varietate de resurse, precum lumini, modele, materiale și imagini care pot fi utilizate de orice amator dornic.

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar