ȘtiriPCTECH

Adobe introduce un asistent AI pentru PDF-uri. Ce poate face cu documentele tale

Când Asistentul AI va ieși din faza beta, serviciul va fi cu plată

Adobe introduce un asistent AI pentru documente PDF, disponibil în versiunea beta a programelor Reader și Acrobat, aducând inteligența artificială generativă la îndemâna utilizatorilor. Această inovație deschide noi orizonturi în manipularea și înțelegerea celor aproximativ 3 trilioane de PDF-uri existente în lume, transformându-le în surse dinamice de cunoștințe și informații.

Ce poate face Asistentul AI cu documentele PDF

Asistentul AI, integrat în fluxurile de lucru ale Reader și Acrobat, are capacitatea de a genera instantaneu rezumate și interpretări din documente PDF, răspunzând la întrebări și formatând informațiile pentru partajare în e-mailuri, rapoarte și prezentări. Această tehnologie se bazează pe modelele de inteligență artificială și învățare automată, utilizate în modul Liquid Mode al Acrobat, recunoscut pentru facilitarea unei experiențe de citire adaptabilă pe dispozitive mobile. Modelele AI dezvoltate de Adobe oferă o înțelegere profundă a structurii și conținutului PDF-urilor, îmbunătățind calitatea și fiabilitatea rezultatelor generate de Asistentul AI.

Abhigyan Modi, vicepreședinte senior al Document Cloud Adobe, subliniază că inteligența artificială poate schimba radical modul în care lucrăm cu documentele, transformând datele din PDF-uri în informații utile și ușor de folosit.

Adobe asistent AI pentru documente PDF foto Adobe
foto Adobe

În prezent, clienții Acrobat Individual, Pro și Teams, precum și cei care testează versiunea Pro a Acrobat, pot beneficia de funcțiile beta ale Asistentului AI pentru a lucra mai eficient, cu facilități care vor fi extinse în Reader în perioada următoare. Asistentul AI răspunde la întrebări bazate pe conținutul unui PDF și oferă informații printr-o interfață conversațională intuitivă, generând rezumate generative, citate etc.

Confidențialitatea datelor din documentele PDF

Adobe pune accentul pe respectarea datelor clienților, asigurându-se că nici o parte a conținutului din documentele clientului nu este stocat sau utilizat pentru instruirea Asistentului AI fără consimțământul acestora. Mai mult, Asistentul AI poate fi utilizat cu diverse formate de documente, depășind limitele PDF-ului.

Privind spre viitor, Adobe are în plan o serie de inovații pentru Asistentul AI, inclusiv lucrul cu documente multiple și de diverse tipuri, crearea, editarea și formatarea asistate de AI. Aceste capabilități vor transforma modul în care managerii de proiect, echipele de vânzări, studenții și echipele de social media și marketing interacționează cu documentele, economisind timp și extrăgând date valoroase cu ușurință.

Accesul la gama completă de capabilități ale Asistentului AI va fi posibil printr-un abonament adițional, odată ce Asistentul AI va ieși din faza beta. Până atunci, caracteristicile noi ale Asistentului AI sunt disponibile în beta pentru planurile de abonament Standard și Pro Individual și Teams pe desktop și web în limba engleză, fără costuri suplimentare, cu planuri de extindere și în alte limbi.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button