MORE

Adobe a creat o aplicatie pentru UWP

Universal Windows Platform nu este tocmai un mediu popular pentru dezvoltatori in acest moment, in mare parte pentru ca are o serie de limitari severe, cel putin in ceea ce priveste jocurile. Dar pentru software dedicat dezvoltatorilor, pare a fi in regula. Asa ca Adobe anunta ca va lansa o aplicatie pentru UWP.

Nu este o aplicatie foarte mare, nu e vorba de intreaga suita de software Adobe, ci de Adobe Experience Design. Acest soft este proiectat pentru designul de interfete grafice si va fi lansat pana la sfarsitul anului pentru Windows 10, prin UWP. Este mai mult un experiment pentru a vedea cat de bine se descurca aceasta platforma pentru produsele Adobe. Asa ca daca va avea succes, compania ar putea ajunge la concluzia ca UWP este un mod bun prin care sa isi livreze suita. Mai este si foarte securizata, asa ca scade riscul de piratare. Nu cu mult, dar scade.

Faptul ca Adobe incearca sa se extinda pe platforme noi este un semn bun. Dar poate mai bine ar fi fost daca Adobe lansa o varianta oficiala a suitei sale de unelte pentru Linux. Nu de alta, dar sa ignori un sistem de operare timp de aproape doua decenii, dar sa sari dupa nici un an pe UWP, care in acest moment inca are cateva probleme grave, cam bate la ochi.

[PC Per]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button