GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Adio Red Dead Redemption Remastered pe PC

Take Two are alte planuri

Zilele trecute au început să apară pe internet mostre din efortul unui individ foarte dedicat de a crea o „variantă de PC” a lui Red Dead Redemption. Și nu în orice fel, ci într-o formă „remasterizată”, ce îmbunătățea fidelitatea grafică a jocului.

După cum vă puteți imagina, nu era vorba tocmai de un efort oficial, aprobat de Take Two Interactive sau de Rockstar. După cum vă puteți imagina și mai bine, nu erau tocmai mulțumiți de folosirea emulării pentru a „porta” jocul, în special pentru că nu au cum să profite direct de pe disponibilitatea sa în acest fel pe PC. După cum vă puteți imagina extrem de bine, fiindcă ați mai văzut incidente similare, Take Two a cerut încetarea proiectului.

Aci apare însă o mică problemă. Vedeți voi, DamnedDev, individul responsabil pentru această creație, nu portează nimic. Nu face o variantă a jocului să ruleze pe PC. Asta este doar o consecință a faptului că rulează prin emulatoare, așa cum rulează de când emulatoarele respective au fost capabile să Red Dead Redemption. DamnedDev nu făcea altceva decât să creeze un mod de grafică al jocului și dă vina pe presă pentru senzaționalizarea proiectului, ceva ce a dat impresia greșită celor de la Take Two Interactive. Nu se înșeală.

Până ce va putea fi găsită o soluție prin care Take Two să înțeleagă că nu este vorba o portare a jocului, ci de un mod, proiectul nu va mai progresa. Deși, chiar și în acest caz, vorbim ta Take two, ce are obiceiul să sară pe gâtul oricui dacă avocații săi adulmeca măcar un gând ce sugerează încălcarea unui trademark sau a unui copyright. Dezvoltatorul încearcă, totuși, să soluționeze problema.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button