GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Adio Rainbow Six Siege Starter Edition

Cu începerea celui de-al patrulea an de conținut nou pentru Rainbow Six Siege, Ubisoft a făcut o dezvăluire destul de surprinzătoare. Varianta Starter Edition a jocului nu mai există.

Aceasta a fost scoasă de la vânzare, ceea ce înseamnă că cei care visau să plătească peste 10 mii de renown pentru a-l debloca pe Tachanka vor trebui să se mulțumească cu a plăti doar câteva sute. Din acest moment, oricine are varianta Starter Edition are varianta normală a jocului, iar prețul acesteia a scăzut permanent la 20 de dolari, iar până pe 18 februarie costă doar 10 dolari. Toate variantele jocului au scăzut permanent în preț și au parte de o promoție similară în acest moment.

Dacă ați deblocat deja toți operatorii de bază pe Starter Edition, nu veți sta cu buza umflată prea mult, pentru că prețul operatorilor de DLC mai vechi începe și el să scadă. Sigur, nu o să vă dea nimeni acel renown cheltuit înapoi, dar măcar noile valuri de jucători vor avea viața mai ușoară.

Apoi, pentru a completa sărbătoarea, Ubisoft mai anunță că între 14 și 17 februarie jocul va fi gratuit pentru oricine vrea să îl încerce. Așa că dacă încă nu ați asediat șase curcubeie până acum, ar fi un moment ideal să începeți. Doar ce au reparat problema care provoca atât de multe crash-uri din ultimul update.

[PCGamesN]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button