Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Adio loot boxes, Forza renunță la ele de tot

/
/
/

Am o veste bună pentru cei care se uită acum la The Crew 2 și se întreabă dacă toate jocurile de curse vor fi doar o succesiune de cutii cu phat loot, iar orice între obținerea acelor cutii va fi doar o experiență lipsită de valoare. Eh, studioul Turn 10 are o altă idee pentru seria Forza.

Forza Motorsport 7 rămâne fără loot boxes, o componentă a jocului care nu era monetizată precum cele din titluri ca Battlefield, sau cam fiecare MMO din Asia, dar tot una care a provocat ceva controversă atunci când a fost implementat. Mai important de atât, Forza Horizon 4 va ocoli cu totul acest concept.

Turn 10 nu va implementa cutiile mistice în noul joc de curse, așa că în cazul în care vă așteptați că va semăna cu The Crew 2, teama voastră este nefondată. Nu va trebui să scormoniți după piese de schimb sau diverse alte recompense prin diverse lăzi.

Forza Horizon 4 va fi lansat în ziua de 4 octombrie, în cazul în care erați curioși, pentru Windows 10 și Xbox One.

[Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar