Tech&IT

Adidas anunță un set de căști alimentate de energie solară

Cei de la Adidas au anunțat acum câteva zile un nou set de căști Bluetooth numit RPT-02 SOL. Nu este primul set de căști al companiei, ba chiar există o colecție destul de interesantă de modele care pot fi cumpărate direct de pe site-ul adidasheadphones.com.

Noul set are un design în care s-au implementat celule solare Powerfoyle direct în bentița acestuia. În plus, acesta este fabricat din plastic reciclat în proporție de 87%. Avem, deci, o pereche de căști wireless destinate activităților sportive, fabricate parțial din materiale reciclate și care se alimentează cu energie solară. Vă sună bine? Și mie, dar nu știu cât de bine vă sună și prețul de 229 de dolari al acestora.

Adidas nu au menționat nimic despre noise cancellation sau despre codec-urile audio, dar ce știm este că RPT-02 SOL au rezistență la apă de tip IPX4, microfon și un port USB-C în caz că vrei să le încarci și astfel. Cât despre durata bateriei, aceasta rezistă 80 de ore în cazul în care sunt folosite pe întuneric, deci se pare că device-ul ăsta poate să înmagazineze destul de multă energie. Dacă vei expune căștile la lumină atunci când le vei folosi, nu va fi nevoie să le încarci aproape niciodată.

O caracteristică interesantă a acestor căști este faptul că partea interioară a bentiței și pernițele pentru urechi poti fi îndepărtate și curățate, lucru pe care îl consider esențial pentru o pereche de căști destinate sportului, având în vedere că aceste două părți ale setului sunt cele mai afectate de transpirație.

Eu unul consider că setul ăsta de căști este perfect pentru activități sportive, indiferent de intensitatea acestora. Îmi place atât design-ul, cât și caracteristicile setului, dar prețul de 229 de dolari mi se pare prea mare raportat la lucrurile pe care le oferă acest device.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button