PC&Consoles

Adevarul doare – Honest Game Trailers POKEMON GO spune lucrurilor pe nume

Pentru multi dintre noi, Pokemon GO este o abominatie care trebuie starpita si stearsa din toate telefoanele existente pe piata. O hidosenie pe care daca nu o sa o arzi in focurile iadului o sa te impunga aghiuta cu furca si lista continua.

Cert este ca omul in general, daca nu intelege ceva, o sa il urasca automat, doar pentru ca ii este necunoscut si nou. Este natura umana si trebuie sa ne impacam cu ideea.

Dar ce faci atunci cand vin baietii de la Honest Game Trailers si iti servesc pe tava toate partile negative, dar si pozitive ale jocului, ba mai mult fac o treaba atat de buna in a descrie jocul, incat este si un un material promotional extraordinar.

Nu ne credeti? Materialul este mai jos si va promitem ca si un individ care uraste din strafundul sufletului sau acest titlu o sa crape un zambet dracesc la auzul catorva glumite incluse in acest clip.

Sunt inca multe lucruri de rafinat la acest titlu, iar Niantic se pare ca lucreaza din greu la rezolvarea catorva probleme… precum serverele si locatia pokemonilor. Chiar si cu aceste neajunsuri si cu un trailer care spune cu adevarat lucrurilor pe nume, Pokemon GO este un fenomen international care merita studiat.

Sa zicem asa: Este primul joc de mobile care a scos in masa milioane de oameni din casa si i-a pus sa studieze orase, cotloane nemai umblate sau de ce nu… chiar si o sectie de politie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button