Știri IT

Adevaratul Star Wars Battlefront 3 refacut de fani este inca in viata?

Si noi suntem mirati de aceasta stire, existand informatii care indicau ca un grup de indivizi lucreaza la un fan-remake la Star Wars Battlefront 3, dar dupa o liniste mormantala din partea echipei, aproape toata lumea a tras concluzia ca Disney si-a cam bagat coada in aceasta afacere. Ei bine… se pare ca nu!

Proiectul se numeste Galaxy in Turmoil si a fost numit de catre fani „continuarea oficiala a lui Star Wars Battlefront 2”, studioul care se ocupa de acest proiect numindu-se Frontwire Studios, acestia declarand ca jocul in acest moment se afla intr-un stadiu Pre-Alfa. Lucru pe care il sustinem, avand in vedere imaginile facute publice odata cu anuntul care stipula faptul ca proiectul nu este inca ingropat. 

Jocul se pare ca este realizat in Unreal Engine 4 si toata echipa care lucreaza in acest moment la proiect si-au donat timpul, considerand ca este necesar ca acest joc sa existe pentru ca acest titlu este, conform studioului, „Ceea ce Battlefront 3 trebuia sa fie”.

Conform studioului, jocul contine toate modurile clasice de Battlefront, meciuri care pot include pana la 64 de jucatori pe un server simultan, are suport pentru Mod-uri, dar dupa lansare, nu exista regenerare a vietii, iar multe dintre mecanicile absente din titlul celor de la EA, precum luptele in spatiu isi vor face aparitia.

Stirea coincide cu 4 Mai, o sarbatoare destul de cunoscuta pentru fanii Star Wars, Frontwire Studios adaugand pe canalul de youtube afiliat proiectului si un Teaser Trailer.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button