MORE

Adevaratul Battlefront 3 s-a scurs pe internet

Cu un deceniu in urma, studioul Free Radical lucra la un Battlefront 3 asa cum meritam. Unul masiv, cu lupte spatiale care se petreceau simultan cu cele de la sol, si intre care puteati tranzitiona in cadrul unei singure batalii.

Acel joc a fost anulat, atunci cand LucasArts at recut prin faza sa de „Konami 2015”, dar ramasite din Battlefront 3 au tot fost zarite pe internet de atunci. Iar acum, intregul joc, sau cat din el a fost completat, este acum disponibil pe internet.

Acest Battlefront 3 este, din pacate, disponiibl doar daca aveti ori o varianta de dezvoltare a unei console Xbox 360 sau o consola Xbox 360 modificata, capabila sa foloseasca software care inca nu este in starea sa finala.

Asa ca daca aveti un astfel de dispozitiv zacand pe undeva, puteti arunca un ochi peste fisierele cu pricina, pentru care gasiti un link pe 4Chan.

Battlefront 3 are componente care sunt destul de asemanatoare cu noul Battlefront, in special cand vine vorba de nivelul cu Hoth.

Jocul mai contine cateva alte nivele, multe incomplete si multe vise destramate atunci cand iti dai seama de ce putea fi, dar nu a fost.

Acest joc trebuia sa aiba si o campanie de singleplayer, una in care aveai posbilitatea de-a merge pe calea intunecata, ajungand la tot soiul de rezultate interesante, ca un Obi-Wan Sith.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button